Dr. Greskó Mariann honlapja
Orvos, homeopata, okl.tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanárAlaphangok20 éve foglalkozom holisztikus önismereti, egészség megőrző és gyógyító módszerekkel. Mindazt amit tudok, értek és alkalmazok magam és mások életében, itt a honlapomon megtalálható.

Mottó: "...az Ember az összes teremtményéhez
hasonlóan a szellem eszköze, sajátos
küldetéssel rendelkezik..."

"...az egészség az Ember szabadsága,
amely képessé teszi arra, hogy a jelenben
éljen, és beteljesítse életútját..."

/Samuel Hahnemann/Kérdéseit egészségről, betegségről, terápiákról, tanfolyamokról, rendelési időpontokról küldje el Nekem, amint tudok válaszolok.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotKeresés a honlapon


HÍREK
"AZ ÉLET CSUPA MOZGÁS"
- 2019.11.02.

Tanfolyam csontkovácsoknak, gyógytornászoknak, mozgásfejlesztőknek, masszőröknek, jógaoktatóknak, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek és gyermeküket szakértő Anyukáknak. Mit tehetünk Schüssler sókkal, és homeopátiával az egészséges mozgásrendszer működéséért?
Tervezett időpontja 2020 ősze

tovább"SCHÜSSLER SÓK A MINDENNAPOKBAN"
- 2019.05.16.

Tanfolyam tervezett ideje 2019. október 5-6.-a. Megismerjük a szöveti sók hiányának jeleit a testünkön, szerkezetépítő és funkcionális sók alkalmazásának lehetőségeit, házipatika szereit, méregtelenítés és krónikus alkati gyengeség erősítését a Schüssler sókkal.A járványhelyzetre való tekintettel online tanfolyamot szervezek. Részleteket itt olvashatod >>

tovább"CHE HOMEOPÁTIÁS ALAPTANFOLYAM 2x20 óra"
- 2019.05.16.

Tanfolyam homeopátia iránt érdekődő laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak ad segítséget a homeopátia elméletében és gyakorlati alkalmazásában, a házipatika szereinek ismeretében.Tanfolyam tervezett időpontja 2020 ősze. A tanfolyam a CHE Homeopátiás Magániskola Alaptanfolyama is egyben, amelynek elvégzésével lehetőség van a 4 éves képzésre is beiratkozni. Részleteket itt olvashatod >>

tovább"NŐKRŐL NŐKNEK"
- 2019.05.16.

A tanfolyamon megismerkedünk azokkal a károsító hatásokkal amelyek mindennapokban érnek minket és hatással vannak hormon háztartásunkra, női egészségünkre.
Miért Nőknek szól a tanfolyam? Mert a nők használnak több kozmetikumot, ők festetik a hajukat, ők takarítanak a lakásban, ők szednek fogamzásgátlót. Hasznos információk arról, hogyan vigyázz magad és családod egészségére!
Tanfolyam tervezett ideje 2020 ősze, ill online klub tervezés alatt
Részleteket itt olvashatod >>

tovább
Dr. Greskó Mariann ~ dr.gresko.mariann@gmail.com ~ 06 (20) 291 1920