Dr. Greskó Mariann honlapja
Orvos, homeopata, okl.tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanárAlaphangok20 éve foglalkozom holisztikus önismereti, egészség megőrző és gyógyító módszerekkel. Mindazt amit tudok, értek és alkalmazok magam és mások életében, itt a honlapomon megtalálható.

Mottó: "...az Ember az összes teremtményéhez
hasonlóan a szellem eszköze, sajátos
küldetéssel rendelkezik..."

"...az egészség az Ember szabadsága,
amely képessé teszi arra, hogy a jelenben
éljen, és beteljesítse életútját..."

/Samuel Hahnemann/Itt iratkozhat fel hírlevelemre. Kérem adja meg a nevét, és e-mail címét, hogy a legfrissebb információk eljuthassanak Önhöz.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotKérdéseit egészségről, betegségről, terápiákról, tanfolyamokról, rendelési időpontokról küldje el Nekem, amint tudok válaszolok.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotKeresés a honlapon


HÍREK
"SCHÜSSLER SÓK A MINDENNAPOKBAN"
- 2019.05.16.

Tanfolyam tervezett ideje 2019. október 5-6.-a. Megismerjük a szöveti sók hiányának jeleit a testünkön, szerkezetépítő és funkcionális sók alkalmazásának lehetőségeit, házipatika szereit, méregtelenítés és krónikus alkati gyengeség erősítését a Schüssler sókkal. Részleteket itt olvashatod >>

tovább"CHE HOMEOPÁTIÁS ALAPTANFOLYAM 2x20 óra"
- 2019.05.16.

Tanfolyam homeopátia iránt érdekődő laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak ad segítséget a homeopátia elméletében és gyakorlati alkalmazásában, a házipatika szereinek ismeretében.Tanfolyam időpontja 2018. június 29-30.-a és július 27-28.-a. Jelentkezési határidő: június 17.-e hétfő. A tanfolyam a CHE Homeopátiás Magániskola Alaptanfolyama is egyben, amelynek elvégzésével lehetőség van a 4 éves képzésre is beiratkozni. Részleteket itt olvashatod >>

tovább"NŐKRŐL NŐKNEK"
- 2019.05.16.

A tanfolyamon megismerkedünk azokkal a károsító hatásokkal amelyek mindennapokban érnek minket és hatással vannak hormon háztartásunkra, női egészségünkre.
Miért Nőknek szól a tanfolyam? Mert a nők használnak több kozmetikumot, ők festetik a hajukat, ők takarítanak a lakásban, ők szednek fogamzásgátlót. Hasznos információk arról, hogyan vigyázz magad és családod egészségére!
Tanfolyam tervezett ideje 2019.szeptember
Részleteket itt olvashatod >>

tovább
Dr. Greskó Mariann ~ dr.gresko.mariann@gmail.com ~ 06 (20) 291 1920