Dr. Greskó Mariann honlapja
Orvos, homeopata, okl.tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanárHitvallásom a gyógyításról

1962-ben születtem Budapesten. Koraszülöttként jöttem a világra, így kezdetektől az orvoslással kapcsolatom volt. Már kisgyermekként tudtam gyógyítani szeretnék. Ez egy belső meggyőződés volt, soha nem kételkedtem benne.

Az orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem Budapesten. Mindig vonzódtam a gyerekekhez, így gyermekgyógyász lettem. Koraszülött intenzív osztályon dolgoztam 10 évig, ahol gyógyító munkám során segíthettem apró sorstársaimon, mint ahogyan azt születésemkor velem is tették.
Már kezdő orvosként is kerestem a lehetőséget, hogy többet tehessek értük, teljesebb módon. Így kezdtem alternatív gyógymódokkal foglalkozni.

Fitoterápiát, reflexológiát, fül akupunktúrás addiktológiát tanultam. Megismerkedtem az Agykontroll módszerével is. Később találkoztam a homeopátiával, köszönet Dr. Németh Zoltánnak, aki megismertette velem ezt a csodálatos gyógymódot. Innen indult az én igazi útkeresésem.

A betegségek és lelki állapotunk összefüggéseinek érdekes szimbolikáját ismertem meg a homeopátia által, ami egy új világot nyitott ki számomra. A Bach-virág terápia és a Schüssler-só terápia megismerése további lehetőségeket adott a gyógyító munkámban.

Évek során kialakult bennem egy kép arról, hogyan lehet a leghatékonyabban ötvözni a testi-lelki gyógyító terápiákat, és fontossá vált ennek átadása mások számára is. 1998 óta gyógyítom, és tanítom a változni akaró, tudatosságra törekvő embereket. Tanítok felnőttképzésben leendő terapeutákat, tanfolyamokat szervezek laikusoknak, és természetgyógyászoknak.

Hiszem, hogy az önismereti és gyógyító módszerek által visszatalálhatunk életünk középpontjába, az egyensúlyi állapotba, hogy képesek legyünk felismerni életünk célját, és saját utunkat járni, fejlődni és legfőképpen jól érezni magunkat benne.

Dr. Greskó Mariann
homeopata orvos, gyermekgyógyász


.HÍREK
"CHE HOMEOPÁTIÁS ALAPTANFOLYAM 2x20 óra"
- 2018.09.05.

Tanfolyam homeopátiát kedvelő laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak ad segítséget a homeopátia elméletében és gyakorlati alkalmazásában akut betegségek kezelésében.Tanfolyam időpontja 2018 október 13-14.-e és november 17-18.-a. Jelentkezési határidő: október 8.-a. Az tanfolyam a CHE Homeopátiás Magániskola Alaptanfolyama is egyben, amelynek elvégzésével lehetőség van a 4 éves képzésre is beiratkozni.

tovább"SCHÜSSLER SÓK ÉS A MOZGÁS"
- 2018.07.01.

„Schüssler sók és a mozgás” címmel tanfolyamot indítok laikusoknak és szakembereknek: gyógytornászoknak, mozgásfejlesztőknek, masszőröknek, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek és gyermeküket szakérteni vágyó Anyukáknak. A Schüssler sók a házipatika fontos része, mindenki számára könnyen megtanulható. Következő tanfolyam időpontjai: 2018 JÚLIUS 21-22., jelentkezési határidő július 16.-a
Részleteket itt olvashatod >>

tovább"NŐKRŐL NŐKNEK"
- 2018.04.03.

A tanfolyamon megismerkedünk azokkal a károsító hatásokkal amelyek mindennapokban érnek minket és hatással vannak hormon háztartásunkra, női egészségünkre.
Miért Nőknek szól a tanfolyam? Mert a nők használnak több kozmetikumot, ők festetik a hajukat, ők takarítanak a lakásban, ők szednek fogamzásgátlót. Hasznos információk arról, hogyan vigyázz magad és családod egészségére!
Tanfolyam ideje: 2018. MÁJUS 27., jelkentkezés határideje május 22.-e.
Részleteket itt olvashatod >>

tovább
Dr. Greskó Mariann ~ dr.gresko.mariann@gmail.com ~ 06 (20) 291 1920