Dr. Greskó Mariann honlapja
Orvos, homeopata, okl.tradicionális gyógyító, természetgyógyász tanár


Akikkel együtt gondolkodom


Ezokönyvek Kele Verustól

Varsányi Edit Festőművész

www.gyermekmozgasfejlesztes.hu

CHE Homeopátiás Magániskola

Homeopátiás Gyógyművészeti TársaságHÍREK
"CHE HOMEOPÁTIÁS ALAPTANFOLYAM 2x20 óra"
- 2018.09.05.

Tanfolyam homeopátiát kedvelő laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak ad segítséget a homeopátia elméletében és gyakorlati alkalmazásában akut betegségek kezelésében.Tanfolyam időpontja 2018 október 13-14.-e és november 17-18.-a. Jelentkezési határidő: október 8.-a. Az tanfolyam a CHE Homeopátiás Magániskola Alaptanfolyama is egyben, amelynek elvégzésével lehetőség van a 4 éves képzésre is beiratkozni.

tovább"SCHÜSSLER SÓK ÉS A MOZGÁS"
- 2018.07.01.

„Schüssler sók és a mozgás” címmel tanfolyamot indítok laikusoknak és szakembereknek: gyógytornászoknak, mozgásfejlesztőknek, masszőröknek, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek és gyermeküket szakérteni vágyó Anyukáknak. A Schüssler sók a házipatika fontos része, mindenki számára könnyen megtanulható. Következő tanfolyam időpontjai: 2018 JÚLIUS 21-22., jelentkezési határidő július 16.-a
Részleteket itt olvashatod >>

tovább"NŐKRŐL NŐKNEK"
- 2018.04.03.

A tanfolyamon megismerkedünk azokkal a károsító hatásokkal amelyek mindennapokban érnek minket és hatással vannak hormon háztartásunkra, női egészségünkre.
Miért Nőknek szól a tanfolyam? Mert a nők használnak több kozmetikumot, ők festetik a hajukat, ők takarítanak a lakásban, ők szednek fogamzásgátlót. Hasznos információk arról, hogyan vigyázz magad és családod egészségére!
Tanfolyam ideje: 2018. MÁJUS 27., jelkentkezés határideje május 22.-e.
Részleteket itt olvashatod >>

tovább
Dr. Greskó Mariann ~ dr.gresko.mariann@gmail.com ~ 06 (20) 291 1920